Comunicació

Empar Marco serà la nova directora de RTVV

L'actual corresponsal del TV3 al País Valencià s'imposa al delegat de La Vanguardia, Salvador Enguix i el director d'antena de la televisió de Múrcia, Josep Ramón Lluch

L'actual corresponsal de TV3 al País Valencià, Empar Marco, serà la nova directora de ràdio i la televisió valencianes públiques, el nom de les quals encara no s'ha elegit. Marco, llicenciada en Filologia i que va exercir com a lingüista en l'extinta RTVV entre 1988 i 1993, hauria obtingut tres cinquenes part del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació després d'una vesprada intensa de deliberacions.

La periodista s'hauria imposat en l'entrevista als altres dos candidats que han arribat a l'última fase: el delegat de La Vanguardia, Salvador Enguix i el director d'antena de la televisió de Múrcia, Josep Ramón Lluch.

La proposta passa ara a la comissió de Radiotelevisió Valenciana de les Corts que haurà de pronunciar-se sobre la idoneïtat de l'aspirant.

Empar Marco és del de l'any 2004 la delegada de TV3 al País Valencià. Anteriorment ha estat delegada de La Vanguardia, el diari Avui i corresponsal de Catalunya Ràdio. Llicenciada en Filologia Hispànica, va ser responsable del Centre d'Informació de la Dona de la Generalitat Valenciana, va exercir de lingüista en el inicis de Radiotelevisió Valenciana i posteriorment com a redactora a Ràdio Nou. Juntament amb l'escriptora Esperança Camps va escriure l'any 2014 la novel·la “Vertígen”, una ficció ambientada en el tancament de Canal 9.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia