Comunicació

Guardó per a Xantal Llavina

El programa d'El Punt Avui TV ‘Autèntics.cat' obté un premi Zapping

L'espai, dedicat a les entrevistes en profunditat, guanya en la categoria de televisió local

El programa Autèntics.cat, que la periodista Xantal Llavina presenta i dirigeix a El Punt Avui TV, va rebre ahir el premi Zapping al millor programa de televisió local que atorga el TAC (Teleespectadors Associats de Catalunya). A Autèntics.cat, que s'emet els diumenges al vespre, Llavina entrevista en profunditat els més brillants conferenciants del país –com són el psicòleg Jaume Santandreu, el publicista Lluís Bassat, el metge i investigador Manel Esteller i la catedràtica Victòria Camps– per parlar de temes com són la innovació, l'emprenedoria, la competitivitat i la creativitat. La gala d'entrega dels premis Zapping –que distingeixen els professionals de la televisió, internet i els videojocs, i que ja suma 22 edicions– va tenir lloc ahir al vespre a CaixaForum. En aquesta cerimònia, el programa de TV3 Info K va ser considerat millor espai d'actualitat informativa i entrevistes; Lara Díez, millor actriu per la seva participació a Polònia; Álex O'Dogherty, millor actor per Olmos y Robles; el concurs de TVE Masterchef Celebrity, millor programa d'entreteniment; la periodista Ana Pastor, millor presentadora pel seu programa de La Sexta, El objectivo; Ja t'ho faràs –l'espai de TV3 dedicat a les manualitats presentat per Rafel Vives–, millor programa cultural, divulgatiu o documental; El Ministerio del Tiempo, de TVE, millor sèrie; Fifa 17, millor videojoc; Super Mario Run, millor videojoc infantil; i el web www.tudecideseninternet.es, millor iniciativa a internet o App.

La gala va ser presentada pels periodistes de TV3 Cori Calero i Oriol Soler, i va tenir l'actuació musical d'obertura dels estudiants de l'Institute of the Arts Barcelona i les coreografies de la companyia de claqué Luthier, entre d'altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia