Comunicació

COMUNICACIÓ

El Super3, al Festival de Globus Aerostàtics d’Igualada

Avui comença l’European Balloon Festival, una concentració de globus aerostàtics que reuneix més de 50 globus i 25.000 persones a Igualada. Al llarg dels quatre dies del festival, els visitants poden gaudir de l’espectacle dels globus i participar de les activitats programades. A més, en aquesta edició s’inaugurarà el Nou Camp de Vol d’Igualada i la Unicef atorgarà l’honor de ser Ciutat Amiga de la Infància.

Precisament, les actuacions del Super3 tindran lloc divendres en aquest Nou Camp de Vol d’Igualada, a partir de les 21.00. En Pau, de la família del Super3, hi participarà amb l’espectacle “Perdudes a la selva”. En aquesta història, en Pau explicarà una de les seves aventures, concretament l’última que ha viscut amb les seves dues elfes, la Nenúfar i la Matoll.

Per la seva banda, els SP3, el grup musical del Super3, pujaran a l’escenari amb l’espectacle “Sempre a punt”, en què la Mireia, la Joana i els dos Davids busquen els súpers que millor canten i ballen allà on van.

Un gran espectacle

L’European Balloon Festival és la concentració internacional de globus aerostàtics més important del nostre país i una de les capdavanteres a nivell europeu. La primera edició es va celebrar l’any 1997 i, des de llavors, s’ha anat organitzant cada any.

El festival té lloc durant la primera quinzena de juliol a Igualada i aplega durant quatre dies (de dijous a diumenge) més d’una cinquantena de globus aerostàtics, amb els seus equips, procedents d’arreu de la geografia i a més de 25.000 visitants.

Els vols es realitzen a primera hora del matí i a última hora de la tarda, ja que és quan les condicions atmosfèriques són millors per volar en globus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia