Comunicació

NETFLIX

Hilary Swank viatja a Mart

Abans de guanyar dos Oscar a la millor actriu, per Boys don’t cry (1999) i Million dollar baby (2004), l’actriu nord-americana Hilary Swank (Lincoln, Nebraska, 1974) va tenir una dura experiència a la televisió que gairebé li va fer abandonar la carrera d’interpretació: el seu personatge a Sensación de vivir va ser eliminat de la sèrie el 1998 perquè no agradava al públic. Avui torna a les sèries per la porta gran amb Away, una sèrie de Netflix en què interpreta la comandant de la primera expedició tripulada a Mart.

Creada per Andrew Hinderaker (guionista de Penny Dreadful) i Jessica Goldberg (The path), Away s’inspira en les experiències de l’astronauta nord-americana Scott Kelly, que va passar un any a l’Estació Espacial Internacional. La sèrie narra en deu capítols d’una hora les aventures de la comandant Emma Green (Swank) i quatre astronautes de diferents països que emprenen la missió triennal Atlas. Més que en el viatge, se centra en les emocions, les pors i els sacrificis dels tripulants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia