Comunicació

Rebutgen la proposta del govern per a Solsona FM

Missatge de tranquil·litat de l'equip de govern de Solsona després que el Consell Municipal de Comunicació hagi rebutjat la seva proposta per a la ràdio municipal. L'Ajuntament havia negociat amb una empresa que es fes càrrec de determinades franges de la graella i de la publicitat de la ràdio. L'empresa guanyaria els ingressos per publicitat i Solsona FM continuaria ocupant-se dels espais informatius, mentre que la direcció continuaria en mans del consistori.

En un comunicat fet públic ahir, l'alcalde, David Rodríguez (ERC), assegura que accepta el dictamen del Consell Municipal de Comunicació, tot i que, si hagués volgut, el govern hauria estat legitimitat per prendre la seva pròpia decisió. Malgrat tot, assegura que lamenta que no s'hagi volgut provar la fórmula que es proposava ni durant l'any de conveni.

Per la seva banda, el regidor de Comunicació, Lluís-Xavier Gonzàlez, ha volgut rebatre les crítiques d'alguns grups de l'oposició [vegeu l'article de CiU d'aquesta mateixa plana] i manté que Solsona FM no s'ha estancat i considera lògic que hi hagi un ball de programes a la graella “perquè els voluntaris se'n cansen al cap d'un temps, un fenomen normal”. L'alcalde admet que la ràdio no és una prioritat a l'hora de destinar-hi diners, però diu que l'emissora es mantindrà sense destinar-hi més diners.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia