Comunicació

Neix un nou canal per internet, La Selva TV

La Selva té des d'ahir un nou canal d'informació: La Selva TV. Segons expliquen els seus promotors i socis fundadors, el productor audiovisual David Molero i el community manager Xevi López, la televisió vol arribar a informar, de manera progressiva, dels vint-i-sis municipis de la comarca. Des d'ahir, hi ha actiu el web www.laselvatv.cat.

El nou canal pretén tenir activa una pàgina pròpia per a cada municipi. De moment, el finançament és privat i la voluntat és que els ajuntaments hi facin aportacions en funció dels habitants. En un vídeo de presentació, el president del Consell, Salvador Balliu (CDC), valora la utilitat de la nova eina.

Des del gener i a través de les xarxes socials, la televisió ha informat, entre altres actes, del viacrucis vivent de Sant Hilari i de la fira medieval d'Hostalric, vídeos que ja són al web, com ara entrevistes a una vintena de batlles. La Selva TV oferirà informació del temps un cop a la setmana, a càrrec de Rafa Balaguer, el president dels astrònoms de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia