Música

La Banda Simfònica de l’Esmuc, a l’Auditori

L’Escola Superior de Música de Catalunya (Esmuc) ha iniciat el cicle de grans conjunts d’aquest curs 2018/19, amb la celebració d’una sèrie de concerts de la Cobla, l’Esmuc Jazz Project, la Banda Simfònica i el Conjunt d’Antiga. Les actuacions, que es van encetar dimarts passat, tenen lloc a diverses localitats de Catalunya, inclosa Girona, on precisament avui actuarà l’orquestra simfònica.

La Banda Simfònica de l’Esmuc farà el doblet sortint de Barcelona per actuar a l’Auditori Enric Granados de Lleida –ahir– i avui, a les 20.30 h, a l’ Auditori de Girona . Els dos concerts estan dirigits per Francesc Prat i tenen el mateix repertori: Concert per a piano i instruments de vent d’Ígor Stravinski i Et exspecto resurrectionem mortuorum d’Oliver Messiaen. Les actuacions, a càrrec de l’alumnat del Departament de Música Clàssica i Contemporània, tindran un estudiant pianista solista: a Girona serà Emma Stratton. Aquest cicle, en què participen les diferents formacions de l’Escola, vol mostrar la riquesa i la diversitat de les diferents especialitats que s’hi estudien.

A més, és una manera d’ensenyar al públic el treball que l’alumnat ha fet durant el curs i la tasca desenvolupada en l’àmbit docent pels diferents departaments. Tots els actes són gratuïts i oberts a tot el públic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]