Música

Un altre Serrat

Luis González ha gravat un disc amb versions molt personals de Joan Manuel Serrat i busca mecenes

El pianista i compositor Luis González (Jerez de la Frontera, 1980), resident a Sant Feliu de Guíxols, va gravar l’estiu passat el seu desè disc, En clave de Serrat, en el qual fa una lectura molt personal de deu cançons de Joan Manuel Serrat. El músic ha posat en marxa una campanya de micromecenatge a través de Verkami per aconseguir 2.200 euros amb què cobrir les despeses de producció del disc i de dos vídeos promocionals . Ara mateix queden 20 dies per assolir l’objectiu econòmic que s’ha marcat González. S’hi poden fer aportacions entre 5 i 1.000 euros, amb diferents recompenses en funció de la quantitat. Per 350 euros es pot aconseguir, entre altres coses, un concert privat a duet amb el repertori del disc i, per 1.000 euros, un concert amb l’octet que ha gravat el disc. Els concerts només es poden fer, per aquestes quantitats, a les demarcacions de Girona i Cadis.

En el disc han participat Pedro Cortejosa (saxos i flauta), David León (bateria i percussió), José López (contrabaix), Eva Calero i Ruth Martínez (violins), Raquel Pavón (viola), María de Goñi (violoncel) i Amada Blasco, rapsoda a He andado muchos caminos. El CD, dissenyat per Anna Solinis , serà editat per Blue Asteroid . Gravat a Trafalgar Estudios (Cadis), el disc ha estat coproduït per González i Jorge Moreno i conjuga música de cambra i jazz, amb aires de flamenc o bolero, en relectures de Mediterráneo, Tu nombre me sabe a yerba, Aquellas pequeñas cosas, Ara que tinc vint anys, Cantares, Esos locos bajitos, Temps era temps, Decir amigo i La saeta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia