Música

Un piano per a Serrat

El pianista Luis González , director de l’Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols, presentarà avui el seu onzè disc, En clave de Serrat (Blue Asteroid Records), en dos concerts, al Teatre La Societat de Maçanet de la Selva (12.30 h) i a l’Espai Ridaura de Santa Cristina d’Aro (20 h), amb taquilla inversa.

Enregistrat als Trafalgar Estudios de Cadis, amb músics andalusos, En clave de Serrat inclou dotze relectures molt personals, en clau jazzística, de clàssics de Joan Manuel Serrat com ara Tu nombre de sabe a yerba, Temps era temps, Cantares, Mediterráneo, Ara que tinc vint anys, Aquellas pequeñas cosas i La saeta. En els dos concerts d’avui, González estarà acompanyat per Manel Fortià (contrabaix), Josep Cordobés (bateria), David Salleras (saxo), el quartet de corda Tellus Ensemble i la rapsoda Mireia Falgueras.

“El meu pare és superfan de Serrat i a mi també m’agrada molt”, diu González, que va rebre una trucada del mateix Serrat per donar-li suport. A l’agost, En clave de Serrat es presentarà en dos festivals, a Huelva i Barga (Itàlia).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia