Música

Porta Ferrada ofereix un descompte del 20% a les entrades adquirides durant Setmana Santa a Sant Feliu

Les localitats amb descompte es podran comprar entre divendres i dilluns a l’oficina de turisme del monestir i a la serralleria Can Solés de Sant Feliu de Guíxols

Tota una tradició laica en plena Setmana Santa: el Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols ofereix un descompte especial del 20% en totes les entrades adquirides presencialment entre Divendres Sant i Dilluns de Pasqua als dos punts de venda del municipi: l’oficina de turisme del monestir i la serralleria Can Solés, al carrer Sant Pere, 41. L’oficina de turisme obre al públic divendres a la tarda, de 16 a 18 h; dissabte, de 10 a 14 h i de 16 a 18 h, i diumenge i dilluns de 10 a 14 h. Can Solés obre els quatre dies del pont de 10 a 13.30 h.

Entre l’1 de juliol i el 21 d’agost, la 60a edició del Festival de la Porta Ferrada ha programat, en exclusiva a Catalunya, els concerts d’Iggy Pop, Simple Minds, Jamie Cullum, Leon Bridges, Marisa Monte, Kings of Convenience, Herbie Hancock, Chucho Valdés & Paquito D’Rivera i Tony Hadley, excantant de Spandau Ballet. També hi actuaran Kool & The Gang, Manolo García, Sopa de Cabra, Zoo, Els Catarres, Suu, Tanxugueiras, etc. Tota la programació, a festivalportaferrada.cat .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]