Música

MÚSICA

PJ Harvey, Pulp, Vampire Weekend i Lana del Rey, al Primavera Sound

El Primavera Sound ha fet públic aquest matí el cartell de la seva pròxima edició, entre el 29 de maig i el 2 de juny de l’any vinent al Parc del Fòrum de Barcelona. PJ Harvey, Pulp, Vampire Weekend, Lana del Rey, The National, Desftones i Disclosure són alguns noms destacats d’una programació amb, segurament, menys escapades estilístiques que en anys anteriors però amb un gravat de noms que ja són tot un clàssic del festival. El cartell es completa amb músics com Amyl & The Sniffers, Arca, Beth Gibbons, Bikini Kill, Bill Woods, Charli XCX, FKA Twigs, Lambchop, Phoenix, Roisín Murophy, SZA i Yo la Tengo, entre molts altres.

Ferran Palau, Guillem Gisbert, Maria Hein, Maria Jaume i Mushkaa, per la seva banda, són alguns dels artistes catalans que hi actuaran.

El Primavera Sound 2024, a diferència del 2023, no tindrà edició a Madrid i se celebrarà únicament a Barcelona. La jornada de dimecres, com en les darreres edicions, serà gratuïta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]