Cultura

El Vicepresident valencià confia que Acció Cultural tancarà el repetidor abans de dilluns

Diumenge acaba el termini judicial per fer-ho

El vicepresident primer del Consell, Vicente Rambla, creu que "hi haurà voluntat" per part d'Acció Cultural del País Valencià (ACPV) per tancar els repetidors de TV3, que haurà de ser abans de dilluns en cas de l'ubicat a Alacant, ja que diumenge acaba el termini judicial per fer-ho.

Rambla ha respost així en ser preguntat després del ple del Consell per la clausura dels repetidors que permeten les emissions analògiques de la televisió pública de Catalunya a la Comunitat, declarades il·legals pel jutge.

Es tracta de "l'emissió il·legal a través d'un repetidor, així ho ha determinat un jutge que insta el seu tancament", ha explicat, i ha recordat que ACPV encara està "en termini perquè es produeixi aquest tancament".

"Normalment les decisions del jutge es recorren, i quan es perden o es guanyen, s'acaten. Estem convençuts que hi haurà voluntat de complir-se per part d'Acció Cultural", ha conclòs.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.