Altres

efemèrides

El Govern commemorarà el 2025 el centenari dels naixements d’Oriol Bohigas i de Francesc Candel

El cinquantè aniversari de la celebració del Congrés de Cultura Catalana, el centenari dels naixements de l’arquitecte Oriol Bohigas, de l’escriptor i periodista Francesc Candel i de l’actriu Mercè Bruquetas, els 50 anys de la mort de la soprano Concepció Badia o el mil·lenari de la fundació del Monestir de Montserrat són alguns dels esdeveniments i personalitats que seran objecte de commemoració per part de la Generalitat el pròxim any 2025.

El govern també celebrarà els 50 anys de la mort de l’historiador, arxiver i arqueòleg, Agustí Duran i Sanpere; els 100 anys del naixement de l’astrònoma i matemàtica Maria Assumpció Català; del compositor i pianista Josep Cercós; del compositor Juli Garreta; de l’activista Conxita Grangé; de l’actriu Josefina Güell; del poeta i assagista Josep Maria Llompart; i de l’esquiadora Pepeta Planas. També es recordarà els 150 anys del naixement de la pianista i compositora Maria Lluïsa Ponsa i del pianista Ricard Viñes, així com els 300 anys de la Pau de Viena i l’exili català austriacista i els 650 anys de l’Atles català.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]