Cultura

Sant Feliu de Llobregat aporta 2.000 euros per pagar la multa per poder emetre TV3 al País Valencià

L'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat) ha aprovat l'aportació de 2.000 euros a Acció Cultural del País Valencià (ACPV) per contribuir al pagament de la multa imposada a aquesta entitat per tenir repetidors per a l'emissió de la cadena de televisió TV3 al País Valencià.

Segons han informat avui fonts del grup municipal d'ERC, la regidoria de Política Lingüística, que depèn del partit republicà, ha fet aquesta aportació "per ajudar a pagar la multa de 300.000 euros que la Generalitat Valenciana ha posat a ACPV per emetre TV3 al País Valencià".

Segons ERC de Sant Feliu, l'objectiu de la Generalitat Valenciana és "ofegar econòmicament l'entitat i evitar que se segueixi veient TV3". Segons el regidor de Política Lingüística, Carles Soriano, la presència d'ERC a l'Ajuntament de Sant Feliu "garanteix el suport del consistori a iniciatives a favor de la llengua i la cultura catalanes com aquesta".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.