cultura

arts escèniques

Strubell: “‹IsaVel› serà un gran musical gironí”

Ahir es va presentar a Girona l'adaptació de l'obra de Toni Strubell sobre Isabel Vilà, dirigida per Kim Planella i que està previst que s'estreni a la tardor

Toni Strubell, autor d'Isabel “Cinc hores”, té clar que l'anunciada adaptació d'aquesta obra de teatre als escenaris “serà un gran musical” que reflectirà un període “fosc i d'allò més oblidat” de la història local: el moviment obrer gironí del segle XIX. Tanmateix, Strubell va assegurar que “no serà ni de bon tros un pamflet”.

A la presentació oficial d'IsaVel. El musical, que va tenir lloc ahir al Col·legi de Periodistes de Girona, hi van assistir tant l'autor del guió original, el mateix Toni Strubell, com el director, Kim Planella, a més del músic Antoni Mas, les actrius Iris Vilà –que encarnarà la protagonista– i Marta Prieto, i Carlos Gramaje, actor de llarg bagatge en el gènere del musical que ha actuat en moltes de les produccions de Dagoll Dagom. Conscients que s'endinsen en una “aventura agosarada”, tots ells es van mostrar entusiasmats amb el projecte; en aquest sentit, Kim Planella va afirmar: “Tenim l'oportunitat de convertir-lo en el gran musical gironí.” No debades, estarà produït, compost i ambientat a les comarques gironines.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.