cultura

cinema

Tom Hagan, Pulpopop i The Pepper Pots animen la BSO de ‘Dos a la carta'

El músic polifacètic Miqui Puig, d'altra banda, afrontarà el repte de compondre la seva primera banda sonora instrumental per a un llargmetratge

Si fa uns dies avançàvem l'alineació de primera divisió que forma l'equip interpretatiu de Dos a la carta, el nou llargmetratge de Robert Bellsolà de rodatge imminent (aquest 24 d'agost), aquests dies de preproducció s'està ultimant la banda sonora que vestirà les imatges del film. I de la mateixa manera que a Passi el que passi –l'opera prima del cineasta gironí– la música tenia el seu relleu, a Dos a la carta el component musical que omplirà de color la història també disposarà d'una banda sonora instrumental i cançons de diversos grups i solistes de primer relleu.

En primer lloc, destaca la participació de Miqui Puig com a supervisor musical i afrontant tot un repte: compondre la seva primera banda sonora instrumental per a un llargmetratge. El polifacètic i original músic, que a més interpreta un paper secundari destacat (el del capellà del poble), supervisarà l'elecció de les cançons que conformaran la banda sonora.

Entre els grups que aportaran cançons destaca The Pepper Pots, la banda de soul de referència en l'actual panorama musical nacional i estatal, que aportarà alguns dels temes del seu nou treball discogràfic, a més de reservar-se una petita aparició al film.

També, els gironins Pulpopop, que no aturen la seva frenètica activitat discogràfica, aportaran amb el seu so electritzant un component musical enriquidor a la BSO del film. I finalment, el cantautor saltenc Tom Hagan –en realitat sota el pseudònim, Carles Vidal–, un geni a descobrir però que molts que ja ho han fet l'adoren; no només l'escoltarem, sinó que també el veurem a la pel·lícula.

I més cameos anunciats

Els cameos, habituals en moltes pel·lícules des de temps immemorials, seran molt potenciats en la nova pel·lícula de Robert Bellsolà, cosa que dóna fe de la multitud d'amics i coneguts que té el realitzador gironí més enllà fins i tot del panorama cinematogràfic. De concretats hi ha els noms de Santi Millán, el periodista Vador Llador, el músic Carlos Núñez –al qual ha realitzat els documentals Cinema do mar i Brasil somos nós–, el futbolista Julio Salinas i la cantant Rosario. D'altra banda, està ultimant gestions amb un periodista radiofònic molt escoltat i està intentant fer un forat a l'agenda d'un cuiner estrellat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Mario, Llull i el manuscrit Voynich

Liliana Torres
Directora de cinema

“Les mamíferes no tenim l’instint de ser mares”

Barcelona
Crítica

Les tres vides d’una cantant llegendària

ARTS EN VIU

Una funambulista creuarà la plaça Margarida Xirgu per inaugurar el Circ d’Ara Mateix

BARCELONA

Cines que no són ‘només un cinema’

Barcelona

El cinema comercial no remunta

Barcelona

El cinema (d'autor) es fa veure

Barcelona / Los Angeles
Cinema

Belén Rueda i J.A. Bayona animen la recta final del BCN Film Fest

Barcelona
‘thriller’

Un altre líder suec pacifista amb un final tràgic