Teatre

agenda. d'autor / j.b

Renovar la sarsuela
El 18 de setembre, en rigorosa estrena a Barcelona, arriba la nova producció de la companyia +SARSUELA, La tabernera del puerto, en cartell fins al 29 d'aquest mes. La companyia va encarregar al director Rafel Duran, de reconeguda trajectòria en l'àmbit del teatre i la lírica, una renovació d'aquest clàssic. +SARSUELA, creada l'any 2011, ha volgut recuperar un fragment musical caigut en l'oblit per les baralles entre Marcos Redondo, un dels barítons més populars de l'època, i Pablo Sorozábal, un dels més destacats autors d'obres simfòniques i del gènere líric de la música espanyola del segle XX. El muntatge arriba l'any que es compleix el 25è aniversari de la mort del seu compositor.
LA TABERNERA DEL PUERTO
Pablo Sorozábal
Direcció escènica: Rafael Duran
Direccio musical: Lluís Cabal
Lloc i dia: Al Teatre Victòria de Barcelona, del 18 al 29 de setembre
Festa múltiple per a la família
Diumenge, l'Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics (TTP) organitza un cicle d'activitats en cinc ciutats. Som espectacles per a tots els públics, som la TTP és una festa pel començament de la nova temporada amb un punt reivindicatiu: denuncien que la cultura és un dret i que la canalla es mereix el millor, bons espectacles que els facin créixer com a persones.
Som espectacles per a tots els públics
15 companyies implicades
Centre Cultural Sant Cugat del Vallès: Marduix Binixiflat, Toc de retruc, Artristras SAT! de Barcelona: Xirriquiteula, L'Estenedor, La Pera Llimonera Ateneu d'Igualada: Teatre Nu, Katraska, Farrés Brothers Guimerà d'El Vendrell: L'Estaquirot i Teatre Mòbil L'Escorxador de Lleida: Xip Xap, Centre de Titelles de Lleida, Zum Zum i La Baldufa Teatre
El Lliure acull Juan Diego Botto
Cinc personatges per a una peça que aborda amb ironia, humor i drama dos temes que es toquen, que es confonen i es voregen: l'exili i la immigració. Sense paternalismes, sense condescendència i sense tòpics, aquesta obra mira de posar nom i cognoms a aquelles persones que sovint només coneixem a través de les xifres i estadístiques dels titulars de premsa.
Un trozo invisible de este mundo
Juan Diego Botto i Astrid Jones
Direcció: Sergio Peris-Mencheta
Lloc i dia: Al Teatre Lliure de Montjuïc, fins al 29 de setembre
Apadrinar autors, mansois
Barcelona serà la ciutat pionera per a Dancing Partners, un intercanvi artístic que oferirà un programa de peces curtes de companyies internacionals. Aquest és un projecte internacional que inclou, com a activitats paral·leles, un taller de dansa integrada, un taller per a persones amb risc d'exclusió social i una residencia artística.
Dancing partnersII, III
Programa DanSAT!
programa II: Company E (EUA), Ando Danse (FR) i Joan Clevillé (CAT)
programa II: NorrDans (SE), Thomas Noone Dance (CAT)
Lloc i dia: Al SAT, a les 20,30h
La força moral del teatre
Fundació Romea
La catedràtica d'ètica a la UAB i presidenta del Comitè de Bioètica d'Espanya, Victòria Camps arrenca el curs de la Fundació Romea amb aquesta conferència.
Lloc i dia: Romea, dilluns, 19 hores


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Mario, Llull i el manuscrit Voynich

Liliana Torres
Directora de cinema

“Les mamíferes no tenim l’instint de ser mares”

Barcelona
Crítica

Les tres vides d’una cantant llegendària

ARTS EN VIU

Una funambulista creuarà la plaça MargaridaXirgu per inaugurar el Circ d’Ara Mateix

BARCELONA

Cines que no són ‘només un cinema’

Barcelona

El cinema comercial no remunta

Barcelona

El cinema (d'autor) es fa veure

Barcelona / Los Angeles
Cinema

Belén Rueda i J.A. Bayona animen la recta final del BCN Film Fest

Barcelona
‘thriller’

Un altre líder suec pacifista amb un final tràgic