cultura

Fontajau es transforma per ser el Gran Circ de Nadal

Els tècnics han començat a treballar a contrarellotge al Pavelló Municipal d'Esports per rebre aquest esdeveniment que tindrà lloc del 25 al 28 de desembre

Ja s'han venut 13.000 entrades

En menys d'una setmana el Pavelló Municipal d'Esports de Fontajau s'ha de convertir en un circ sobre gel. Per això, aquests dies els tècnics estan treballant a contrarellotge des de divendres per completar el complex muntatge que ha de transformar aquest equipament en un espectacular circ amb una pista de gairebé 500 metres quadrats de gel.

Tot està calculat al mil·límetre i l'operació va començar puntualment abans-d'ahir a les 7 h del matí amb una dotzena de persones encarregades de no deixar rastre de la pista reglamentària de bàsquet. Ahir, l'activitat no era menys frenètica. Entre altres, va arribar un contenidor encarregat de donar potència necessària per refrigerar un total de 35.000 litres d'aigua glaçada. A la tarda, mentre es continuava ruixant la pista, els operaris de La Fiesta Escénica van ultimar el muntatge dels enormes cavalls alçats que flanquejaran l'arc d'on sortiran els artistes. I al vespre es van fer les proves de llum amb els 150 projectors instal·lats. Vistos els primers resultats, l'efecte escènic és espectacular.

Els artistes aterren

Avui al mati ja arriben els artistes, acompanyats dels seus entrenadors i al llarg d'aquests dies començaran a assajar fins a l'estrena prevista per dijous. En total, s'oferiran vuit representacions (una de nova, el 28 de desembre a les 19:45h) i, segons avança el director del festival, Genís Matabosch, el ritme de venda d'entrades és d'unes 13.000 de les 19.000 que s'han posat a la venda. Un bon ritme que presagia un èxit de la primera edició del Gran Circ de Nadal de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.