cultura

Canet celebra la recuperació de ‘l'essència' del teatre Odèon

Canet de Mar celebra avui amb una gran festa l'obertura al públic de l'estructura de l'antic teatre Odèon que s'ha restaurat i que permet mantenir viu el record d'aquest històric espai cultural que s'hauria de refer en un futur. Els treballs de consolidació, que finalment s'han enllestit després d'anys d'estar aturats per culpa d'un accident laboral, permeten mostrar les voltes de l'edifici que amaguen un seguit de plafons museogràfics que expliquen la història de l'immoble.

L'actuació, amb un cost de més de 300.000 euros, ha rebut diners dels Fons Europeus, la Generalitat i l'Ajuntament i és, segons el govern d'ERC i CiU, “el primer pas” per reconstruir del tot l'edifici. El projecte fet en el seu moment, amb un cost superior als 3 milions d'euros, s'haurà de revisar a la baixa i l'Ajuntament es compromet a destinar partides a cada pressupost per fer-ne realitat l'obra. La celebració d'avui també inclou la inauguració de l'adequació feta a la plaça Colomer i hi haurà el conseller de Territori i Sostenibilitat en funcions, Santi Vila. El programa d'actes també inclou una actuació del grup Comediants, molt vinculats a l'Odèon.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia