cultura

Problemes tècnics alteren el pregó d'Igualada

L'esdeveniment ‘Igualada sona bé' es va acabar suspenent a causa de problemes tècnics

La part final del pregó es representarà dilluns, darrer dia de la festa major, abans del piromusical

Igualada sona bé és el lema de l'edició d'enguany de la festa major de la capital de l'Anoia i també era el títol del pregó que donava dijous el tret de sortida als dies més intensos de la festa.

Tot i això, problemes tècnics es van traduir en llargues esperes sense acció als dos escenaris de la plaça i també en l'alteració de l'espectacle previst, que també havia d'incloure algunes peces audiovisuals. Les mancances van aigualir el pregó, van cansar el públic que omplia la plaça i finalment van obligar a interrompre el desenvolupament de l'esdeveniment tal com estava previst.

L'espectacle girava al voltant d'Igualada com a ciutat de gran batec musical. N'eren protagonistes, entre altres, Unicoop Cultural, la Banda de Música d'Igualada –que enguany celebra el 75è aniversari–, l'Escola Municipal de Música i diversos intèrprets, grups i corals locals. A més de les actuacions als dos escenaris, l'acció es desenvolupava també entre el públic i en alguns balcons de la plaça.

Acabat l'accidentat pregó, el concert del grup Blaumut va fer vibrar espectadors de totes les edats que s'aplegaven en una plaça de l'Ajuntament plena a vessar.

L'Ajuntament d'Igualada va demanar disculpes per les incidències a través del seu perfil a Twitter el mateix dijous a la nit.

L'endemà, divendres, a primera hora, el mateix ajuntament va anunciar a través d'un comunicat que la part final “i més emotiva” del pregó es representaria dilluns vinent, 29 d'agost. Serà just abans del piromusical de final de festa, que arrencarà a les 23 h a la plaça de Cal Font d'Igualada.

El Departament de Promoció Cultural de l'Ajuntament i els responsables artístics i tècnics del pregó han decidit culminar la seva representació dilluns i fer justícia a tots els “que hi han dedicat moltes hores durant els últims mesos”.

En el tram final de la festa major d'Igualada destaquen demà l'ofici solemne, la diada castellera i la revetlla de les places, que omplirà els racons de la ciutat amb propostes musicals per a tots els gustos. El piromusical clourà la festa dilluns a la nit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

còmic

El Manga Barcelona celebra 30 edicions amb un cartell de Naoki Urasawa

barcelona
ÒPERA

Ollé aixeca l’òpera de Xostakóvitx com a ‘thriller’ per empoderar la dona

BARCELONA
música

Ramoncín i Marky Ramone actuaran a La Mirona, que obrirà el curs amb el segon Mirorock

salt
Cultura

Mor als 43 anys el DJ i productor musical barceloní Víctor Palomo

música

Les festes de la Mercè homenatjaran Zeleste amb un gran concert

barcelona
cinema

‘Segundo premio’, d’Isaki Lacuesta i Pol Rodríguez, lluitarà pels Oscar

Barcelona

Juls publica ‘Papallones’, el primer single del seu àlbum de debut

GIRONA
TEATRE

La Sala Beckett s’abona a la comèdia àcida

BARCELONA
Música

Marc Lloret: “El sector musical català s’ha rejovenit a l’escenari i a les oficines”

VIC