Clos Pons aposta per tenir un xef al celler
Clos Pons (DO Costers del Segre) incorpora un xef corporatiu, Toni Alonso, per presentar els vins i els olis que elabora a la subzona Garrigues als visitants del celler.
L’empresa considera que amb aquesta aposta podrà explicar “el terrer i la gastronomia de les Garrigues d’una manera única i experiencial molt valorada” pels seus visitants, “tant professionals com turistes”. El director general, Eduard Pons, assegura: “Les emocions i els missatges de l’oli i la vinya en cap lloc es poden comunicar millor que entre vinyes i oliveres. Estem segurs que el xef Toni Alonso enriqueix la nostra estratègia de recerca, innovació i creació de nous productes; i ajudarà a transmetre’n millor totes les possibilitats culinàries.” El xef participarà en fires, jornades i esdeveniments, donant suport a l’equip comercial del grup, i serà el responsable de l’execució tècnica dels actes gastronòmics de l’empresa.
Toni Alonso ha treballat en restaurants com ara el de Termes Montbrió i el Rincón de Diego i assegura: “El que més m’ha seduït de la filosofia del grup Clos Pons és submergir-me en la territorialitat de les Garrigues, tot recuperant l’autenticitat del valor de la terra i el seu producte.” Per presentar la iniciativa, el celler va celebrar ahir una vetllada amb un sopar de “caràcter rústic” per als membres del Club de Vins del celler.