Economia

La història i evolució d'Els Tinars, en un llibre

El llibre de Marc Gascons presenta la convivència entre la tradició i la modernitat

Tinars, el sabor de la tradició és el llibre que ha tret al mercat el cuiner d'aquest conegut restaurant, Marc Gascons, amb una estrella Michelin. El llibre fa un recorregut per la història, les anècdotes, l'entorn i l'evolució d'Els Tinars. “La convivència perfecta entre tradició i modernitat, la cuina de l'ahir, l'avui i el demà; l'obsessió mantinguda en el temps per la màxima qualitat. Els productes de proximitat i de temporada són l'essència de la seva cuina”, expliquen.

El restaurant, gestionat per en Marc, l'Eduard i l'Elena Gascons, “ha aconseguit una ortodoxa i impecable cuina tradicional catalana, amanida amb el respecte a la matèria primera de proximitat i amb talent artístic d'en Marc, que aconsegueix que cada plat sigui una obra d'art del disseny”.

En el llibre hi ha la història de la família i del restaurant amb un receptari organitzat per estacions (amb un menú per a cada estació de l'any), que aconsegueix transmetre l'esperit i fins i tot els sabors i les aromes del restaurant. També dedica un apartat als productes de la terra (angula del Ter, garotes, faves i pèsols, hortalisses mini, el perol de les patates, entre d'altres) i té col·laboracions i testimonis de Joan Roca, Carme Ruscalleda, Paco Pérez, Miguel Sánchez Romera, Carles Gaig o Nandu Jubany, entre altres. Les fotografies són de José Luis López de Zubiría i el pròleg, de Carme Casas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.