INFORMACIÓ ESPECIAL
Economia

Raquel Ceballos

“Ara el client pot pagar les seves compres a qualsevol establiment amb el mòbil”

L'aplicació BBVA Wallet permet fer pagaments directament des del telèfon mòbil, a més d'oferir la possibilitat de gestionar el funcionament de les targetes i controlar-ne els moviments

La digitalització ja és una realitat social i també econòmica a la qual cal adaptar-se.
Efectivament, és així. Vivim en una era digital en què tot va molt ràpid i en què cada dia hi ha més possibilitats per oferir als nostres clients. BBVA treballa des de fa temps en el desenvolupament de noves solucions que facilitin la gestió de les finances personals digitalment, de manera que el client pugui interaccionar amb el banc amb un accés multicanal, com més li convingui i quan ho necessiti. L'esforç que fa el banc es demostra en l'últim estudi European Mobile Banking Benchmark on destaca com l'entitat amb els millors serveis de banca mòbil d'Europa.
Entre les diferents aplicacions hi ha BBVA Wallet. Per què és innovadora?
Perquè com a funcionalitat principal permet pagar les compres amb el mòbil, només apropant-lo al datàfon de la botiga. D'aquesta manera s'escull la targeta amb què es vol fer l'operació a la mateixa aplicació i es paga directament amb el mòbil. Així el client pot anar a comprar, anar al restaurant o agafar un taxi sense haver de portar la cartera o el moneder al damunt.
A més, el client té més control sobre les operacions de les targetes.
Sí, tant l'app de BBVA com el BBVA Wallet permeten tenir un control molt acurat de les targetes. El client pot apagar o encendre les seves targetes en funció de si les ha de fer servir o no, donar-ne d'alta una de nova o cancel·lar les que ja no necessita. Pot modificar els límits de crèdit, escollir fraccionar les seves compres, consultar el PIN associat a cada targeta o veure els moviments realitzats en cada moment; només li cal accedir a l'app amb l'empremta digital o amb una contrasenya. També si li roben la cartera o la perd, a través de l'aplicació es poden bloquejar les targetes i demanar-ne un duplicat, sense necessitat d'anar al banc o de trucar.
També han presentat la novetat Promociones, dins de l'app Wallet?
És un servei que alerta de les diferents promocions que ofereixen les botigues que té el client al seu voltant, mitjançant la geolocalització. També es poden buscar els descomptes filtrant la cerca per sectors, com ara moda, perfumeria i alimentació. En el moment de fer la compra només cal ensenyar el mòbil i el descompte s'aplica automàticament.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Un centenar de professionals, en la VI Jornada d’Auditoria i Comptabilitat

girona
economia

Arxivada la segona causa contra Shakira per frau fiscal

barcelona
ECONOMIA

Els tractors tallen el centre Tarragona per reclamar una millor gestió de l’aigua

Tarragona
Economia

El BBVA promet reforçar el compromís amb Catalunya en l’opa hostil al Sabadell

madrid
economia

Comença la campanya de l’albercoc al Baix Segre

Seròs
Economia

El BBVA anuncia una OPA hostil per absorbir el Banc Sabadell

barcelona
comerç

Els oficis no troben relleu entre els joves

Barcelona
economia

Biocultura Barcelona arriba al Sant Jordi amb la trenta edició

Barcelona

Sor Lucía Caram i el cantautor Sergi Carbonell, premis Climent Guitart

LLORET de mar