Economia

Societat

Professionals afectats per Endesa creen una comissió

Agrupa 2.000 enginyers, 800 arquitectes, 900 aparelladors, juntament amb les principals associacions empresarials de les comarques gironines

Reclamen solucions i millores en el servei

Professionals vinculats al sector de la construcció s’han unit i han creat una comissió d’afectats per Endesa, que té com a objectiu solucionar problemes i millorar el servei que la companyia ofereix a les comarques gironines. L’entitat representa més de 2.000 enginyers, 800 arquitectes i 900 aparelladors, agrupats a través de la Taula d’Enginyeria de Girona (TEG), juntament amb el gremi d’instal·ladors de Girona, la Unió d’Empresaris de la Construcció de Girona, la Cambra de Girona, la Pimec, la FOEG, el Col·legi d’Arquitectes, el d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics i el Gremi de Promotors i Constructors de Girona.

Aquests professionals consideren que gran part de les incidències que es registren es podrien resoldre si la companyia elèctrica destinés més recursos humans i tecnològics i asseguren que els problemes amb què es troben els fan perdre competitivitat i els suposen costos importants.

Llista de greuges

Canals de comunicació poc eficients, falta d’atenció personalitzada i manca de coordinació. Aquests són alguns del problemes habituals amb els quals es troben empreses i professionals del sector de la construcció. Per unir esforços i resoldre’ls han decidit unir-se a través d’una comissió d’afectats per Endesa a través de la qual volen vehicular-se amb una única veu que els permeti resoldre de manera ràpida les incidències.

“Volem fer d’altaveu de la pèrdua de competitivitat i dels costos que representen per a la societat en general i, particularment, a empreses, autònoms i professionals”, insisteixen. També denuncien que hi ha “poca professionalitat” i que, en moltes ocasions, detecten problemes per donar serveis en zones ja urbanitzades o a l’hora de fer un polígon industrial on se superen els 10.000 kW. “La distribuïdora fa canviar tots els seccionadors de la línia de mitjana tensió de manuals automàtics. Els polígons tenen talls o interrupcions de subministrament elèctric”, remarquen a través d’un comunicat.

Amb tot, reclamen interlocutors àgils que permetin donar resposta als problemes en un màxim de 48 hores. “Creiem que gran part d’aquestes incidències es podrien resoldre si Endesa destinés més recursos humans i tecnològics, que ajudarien a millorar la comunicació i la tramitació”, insisteixen.

LA XIFRA

16.700
empreses i autònoms
formen part de la comissió d’afectats per Endesa, que vol reclamar millores en el servei.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

El govern preveu oferir la finestra única als pagesos aquest mes de maig

barcelona
economia

Foment i el sector immobiliari rebutgen la regulació del lloguer de temporada

barcelona
GIRONA

La taxa d’atur s’enfila al 12,47% a la demarcació el primer trimestre d’any

GIRONA
economia

L’atur continua pujant el primer trimestre amb 12.800 desocupats més

barcelona
ECONOMIA

El termini per reclamar despeses hipotecàries comença en anul·lar-se la clàusula abusiva

BARCELONA
GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA
GIRONA

La CGT de Correus denuncia falta de personal en una desena de barris

GIRONA
economia

El Banc Sabadell guanya 308 milions el primer trimestre, un 50% més que l’any passat

barcelona

Unió de Pagesos considera un “pedaç” el decret pel control de fauna cinegètica

girona