Economia

Economia

Nissan trenca negociacions per l’ERO i s’obre un escenari incert

Les negociacions entre la direcció i els sindicats de Nissan a Barcelona per acordar la reducció de 600 llocs de treball plantejada per l’empresa es van trencar ahir de matinada i la multinacional estudia ara les mesures a prendre, sense descartar cap escenari, segons recollia ahir l’agència Efe. Fonts de la companyia explicaven que les converses que es mantenien amb la mediació de la Generalitat es van tancar sense acord, malgrat que s’havia avançat en punts responent a les demandes dels sindicats, per la qual cosa la situació que s’ha obert és de “molta incertesa” davant “la irresponsabilitat” del comitè d’empresa.

Els sindicats, que es van mostrar oberts al diàleg, asseguraven ahir a través d’un comunicat que les condicions no eren acceptables, ja que no s’oferien prou garanties de futur per a les plantes de Barcelona, a més de quedar per “aclarir” punts com ara els increments salarials.

“Ens sembla lamentable que la direcció de l’empresa no ofereixi garanties de feina reals per als treballadors que continuen treballant als centres de Zona Franca i Montcada, malgrat que el comitè ha realitzat innumerables propostes d’acostament”, es van queixar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia