Economia

"Compri un pis ara i comenci a pagar el setembre"

La immobiliària Metrovacesa regala dos punts dels préstec hipotecari per adquirir un dels seus habitatges

“Compri un pis ara i comenci a pagar a partir de setembre”. No és cap broma macabra. És la nova campanya de màrqueting d'Exponfiques que busca incentivar la compra d'habitatges abans de l'estiu, sobretot entre els potencials clients més joves.

Concretament, l'empresa catalana ofereix la possibilitat de comprar un pis ara i començar a pagar a partir del mes de setembre. L'agència immobiliària assumeix els costos de la hipoteca del pis des de la data de compra fins el 31 de juliol del 2007, sempre que aquesta sigui una suma màxima de 1.000 euros mensuals.

Segons ha informat l'empresa, aquesta campanya s'aplicarà de forma experimental a Sabadell, Terrassa, Castellar del Vallès, Caldes de Montbui, Cerdanyola, Ripollet, Montcada, Rubí, Parets del Vallès i Montornès, amb l'actual cartera d'habitatges que ofereixen les oficines del grup en aquestes ciutats. En funció de l'èxit aconseguit, els directius del grup asseguren que podrien estendre l'oferta als 300 establiments que té Expofinques arreu de l'Estat.

Val a dir, però, que no és la primera empresa del sector que busca noves i enginyoses estratègies per fer front a les vaques magres que comencen a afectar el sector. Metrovacesa acaba d'anunciar també que totes aquelles persones que els compri un habitatge durant la celebració de la fira immobiliària de Madrid (del 29 de maig al 2 de juny) obtindran una hipoteca amb un tipus d'interès equivalent a l'Euribor menys dos punts bàsics durant un any; Euribor menys un punt durant els dos primers anys i Euribor més 0,39 punts la resta d'anys de la hipoteca. L'oferta, però, està lligada en aquest cas a que els clients firmin la seva hipoteca amb el BBVA.

L'abril passat els tipus d'interès nominals aplicats als crèdits hipotecaris van superar el 5% per primer cop des del 2001.

Metrovacesa també presenta en les seves promocions ofertes com 'ajuda a parelles' (amb descompte de 1.000 euros per a matrimonis o parelles de fet); 'baby boom' (estalvi de 600 euros per fill); 'ajudes a passaport' (500 euros d'estalvi per a estrangers) i 'impuls estalviadors' (un euro de descompte per cada dia d'antiguitat en el compte estalvi habitatge).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Detenen tres pagesos gironins per les destrosses als pous de l’Alt Empordà del mes d'abril

FIGUERES
SALT

Commerzbank posa a la venda l’Espai Gironès per 140 milions d’euros

SALT
economia

Es preveu una campanya de fruita de pinyol “correcta” tot i una caiguda de la producció

Lleida
ECONOMIA

La Xina reaviva la guerra comercial amb la UE amb una investigació antidúmping

BARCELONA

Les botigues de les zones més turístiques ja poden obrir els diumenges

Barcelona

Circuits en funcionament

L’Hospitalet de Llobregat

Fer obsolet el residu

Barcelona
Mar Reguant
Economista i premi nacional de recerca al talent jove de la FCRI

“L’energia barata ja hi és, però cal repartir millor els beneficis”

Barcelona

Casa Jové celebra 150 anys amb l’entrada a Tarragona

Barcelona