Economia

Alcaraz prepara el salt a La Caixa

Procedent de Banc Sabadell, Alcaraz va arribar a Astroc com a conseller delegat per reflotar la companyia

Poc més de mig any ha estat Juan Antonio Alcaraz al capdavant de la valenciana Astroc. Ahir va presentar la dimissió al consell d'administració de la immobiliària i, segons fonts del sector, apunta com un dels directors de La Caixa.
Procedent de Banc Sabadell, Alcaraz va arribar a Astroc com a conseller delegat amb l'objectiu de reconduir una empresa que estava en caiguda lliure i que havia perdut el 70% del seu valor borsari en poques setmanes.

En aquest sis mesos, Alcaraz ha posat en marxa les integracions d'Astroc amb les seves participades Rayet Promoción i Landscape, un procés que s'ha allargat més del previst, però que ha permès salvar el grup creat per Enrique Bañuelos, l'antic president del grup que cada cop té menys protagonisme en la immobiliària.

Astroc serà gestionada per un comitè de direcció integrat per Juan Carlos Nozaleda (Nozar) i Félix Abánades (Rayet). A més, es nomenaran com a directors generals Jesús Tortuero i Salvador Grané, aquest últim procedent de Landscape, l'antiga immobiliària de Banc Sabadell.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.