Economia

La Caixa reforça els serveis des del mòbil

Tecnologia

La Caixa ha reforçat els seus serveis a través del mòbil amb l'objectiu que els clients puguin fer a través d'un telèfon mòbil de tercera generació (3G) les mateixes operacions que ofereix un caixer automàtic convencional, llevat de la retirada d'efectiu.
La caixa d'estalvis catalana permetrà l'accés a l'operativa més habitual de Línia Oberta, el seu servei de banca en línia, mitjançant una videotrucada amb un mòbil 3G. Els clients que truquin al servei veuran en les seves pantalles opcions numerades que hauran de respondre com si es tractés d'un caixer.

Així, podran accedir al saldo i extracte de comptes, controlar el límit de crèdit i també el moviment de targetes, entre d'altres operacions. A més dels serveis financers, aquesta operativa a través del mòbil permetrà accedir a la venda d'entrades d'esdeveniments com cinema, teatre, música o esports.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.