Economia

Microsoft anuncia l'acomiadament de 5.000 treballadors

Economia

El gegant informàtic Microsoft ha anunciat que preveu acomiadar en el pròxim any i mig 5.000 treballadors, 1.400 de forma immediata. Aquesta decisió arriba després que el benefici net de Microsoft hagi baixat un 11% durant l'últim trimestre del 2008  respecte al trimestre anterior, fins als 4.170 milions de dòlars,

La companyia, que ha presentat els seus resultats abans de l'obertura de Wall Street, ha assenyalat que el seu benefici per acció en el mateix trimestre ha baixat un 6% respecte a l'exercici anterior.

Steve Ballmer, el conseller delegat de la companyia fundada per Bill Gates, ha explicat en un comunicat que Microsoft "no és immune" als efectes de la crisi econòmica, però s'ha mostrat confiat en la "solidesa" dels productes i en l'estratègia del negoci.

La companyia ha explicat que, a davant un possible deteriorament de les condicions econòmiques a nivell global, s'ha proposat aplicar mesures addicionals per reduir costos, a més de la reducció de personal, es faran menys despeses de capital i de promoció.

Els acomiadaments durant el pròxim any i mig afectaran diversos departaments, entre els quals els d'investigació i desenvolupament, vendes i qüestions legals, amb els quals la companyia preveu reduir les despeses operatives anuals en uns 1.500 milions de dòlars i les seves despeses de capital en el conjunt de l'exercici del 2009 en 700 milions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
economia

Cinc cambres s’alien per un espai empresarial transfronterer més sostenible

GIRONA
QUERALBS

Les patronals del Ripollès reclamen un acord en la concessió de Vall de Núria

QUERALBS
economia

La Generalitat denega l’ERTO de Freixenet

Barcelona
economia

El BBVA guanya 2.200 milions d’euros el primer trimestre de 2024

barcelona

Els economistes insten a assolir grans consensos per reactivar el país

Barcelona

Falta talent i sobra paperassa

Barcelona

Un nou marc per a l’ocupació

Barcelona

CCOO convoca diverses jornades de vaga a Llansà

girona
Anna Pruna
Presidenta d'Indescat

“La inversió en ‘sportech’ és a les beceroles”

barcelona