Economia

SANT CARLES DE LA RÀPITA

Principi d'acord per la línia del Trabucador

La Generalitat, l'Estat i la companyia Endesa van arribar ahir a un principi d'acord per resoldre la problemàtica de la línia elèctrica del Trabucador, que subministra el servei a l'empresa que explota les salines a la punta de la Banya, Infosa. La setmana que ve es comunicarà a Infosa per quina alternativa s'aposta finalment, una opció que Endesa no va voler avançar ahir. Entre les alternatives que evitarien els constants talls de subministrament quan hi ha temporals, hi ha la possibilitat de construir una línia subaquàtica des de Poblenou del Delta fins a la punta de la Banya, una línia soterrada per l'istme del Trabucador, millorar la línia actual o un projecte d'energies renovables.

A més dels problemes de subministrament elèctric, el mal estat de la línia del Trabucador ha comportat que l'Ajuntament de la Ràpita obrís un expedient sancionador a Endesa per tenir durant mesos els fils de la llum penjant a la zona de platja.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.