Economia

El govern estudia un pla d'ocupació per recol·locar els treballadors d'Spanair

El conseller Recoder ha avançat que s'analitzarà en la reunió del consell executiu d'aquest dimarts

Assegura que els inversos tenen “poques expectatives”i de recuperar les inversions a l'aerolínia, i remarca que l'executiu no es planteja invertir en d'altres companyies

El govern estudia aquest dimarts un pla d'ocupació per als treballadors d'Spanair que s'han quedat sense feina després de la fallida de l'empresa, segons ha avançat el conseller de Territori i Sostenibilitat en una entrevista a RAC1, afirmant que el govern se sent “ responsable” d'aquests i de qualsevol aturat català.

Recoder ha assegurat que el govern no se sent responsable civil subsidiari del tancament d'Spanair. “La Generalitat controlava un 24% de ls accions de l'aerolínia, era un inversor més, però no el gestor”.

Al mateix temps, ha sostingut que els inversors tenen “poques expectatives” de recuperar les inversions a Spanair, i ha remarcat que el govern no es planteja invertir en altres companyies perquè no està dins de les seves capacitats.

En la mateixa emissora, el titular de Territori ha manifestat que se sent “optimista” respecte del futur de l'Aeroport de Barcelona pel tarannà que ha percebut amb el nou govern espanyol. “D'aquí a uns mesos hem de veure respostes satisfactòries”, ha afirmat Recoder, que no ha revelat cap detall de les converses amb la ministra de Foment, Ana Pastor, que el porti a aquesta percepció.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
economia

El BBVA guanya 2.200 milions d’euros el primer trimestre de 2024

barcelona

Els economistes insten a assolir grans consensos per reactivar el país

Barcelona

Falta talent i sobra paperassa

Barcelona

Un nou marc per a l’ocupació

Barcelona

CCOO convoca diverses jornades de vaga a Llansà

girona
Anna Pruna
Presidenta d'Indescat

“La inversió en ‘sportech’ és a les beceroles”

barcelona

L'sportech vol superar marques

Barcelona
Xavier Garcia
director del Tech Tourism Cluster de Catalunya (TTC)

“L’impacte del turisme té resposta des de la tecnologia”

Barcelona
LA CRÒNICA

A l’Expocasió, no val a badar