Economia

El mercat municipal de Sant Adrià preveu obrir a mig gas a finals de maig

Paradistes i Mercadona acorden fer la inauguració amb només la meitat de parades en actiu

Els concessionaris han començat a muntar els seus espais

El segon concurs per a l'adjudicació de parades vacants al mercat municipal de Sant Adrià es va tancar amb només set ofertes per a un total de disset parades disponibles. La regidora d'Urbanisme, Ruth Soto, ha confirmat que a aquest segon concurs s'hi van presentar ofertes per instal·lar una parada de dietètica i nutrició, una pastisseria, una fruiteria, una xarcuteria, una peixateria i una parada doble de llegums cuits i plats cuinats.

Els concessionaris que van obtenir una parada en el primer concurs, setze en total, i Mercadona, firma que s'encarregarà del supermercat situat a la primera planta de l'equipament, han acordat que la inauguració es podria fer durant la segona quinzena de maig, encara que els nous adjudicataris no tinguin a punt les parades. Tot i que l'Ajuntament no ha volgut avançar cap data concreta, aquest diari ha pogut saber que el mercat obrirà les portes encara que ho hagi de fer amb la meitat de les parades buides.

Els setze concessionaris que ja tenen espai adjudicat han començat a muntar les parades amb l'objectiu de tenir-ho tot a punt per poder obrir en la data prevista. La resta de parades podrien anar-s'hi afegint més endavant. Fonts de Mercadona han confirmat la possibilitat de començar l'activitat en aquestes dates i asseguren que no serà el primer cop que són presents en un mercat que s'inaugura a mig gas. La firma valenciana ja ha obert supermercats en 23 mercats catalans.

El nou supermercat tindrà una superfície de sala de vendes de 1.400 metres quadrats, on se situaran les seccions habituals de Mercadona: carnisseria, xarcuteria, perfumeria, alimentació envasada, begudes i drogueria. Destaquen les seccions renovades de productes frescos com ara la de peixateria, que inclou peix directe de llotja; la de forn a granel, i la secció de fruita i verdura, que aposta pels productes de proximitat. Així mateix, la botiga disposa de zones de descans i vestidors per als treballadors, i incorpora una sala de formació també destinada a la plantilla. Mercadona ha invertit set milions d'euros per obrir aquest supermercat a Sant Adrià: dos per a l'habilitació de la botiga i cinc de cànon d'adjudicació. L'equipament s'inaugurarà amb, com a mínim, nou mesos de retard.

LA XIFRA

16
parades
s'estan muntant al nou mercat, on hi ha espai per a 17 parades més que s'ocuparan més endavant.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia