Economia

S'inaugura a la platja de Bellreguard un mercat medieval de cavallers

Del 26 al 29 de juliol es comptarà amb tallers, atraccions, jocs tradicionals, contacontes, percussió i exhibicions de destresa eqüestre medieval

La Platja de Bellreguard acollirà des d'aquest dijous fins el diumenge un mercat medieval de cavallers que comptarà amb espais per descobrir i gaudir de les tradicions, la història i la cultura de València, tot un espectacle en el carrer per a gaudir en família i amics.

A més a més, cada dia hi haurà una sorpresa per als xiquets i xiquetes, a banda dels tallers, atraccions, jocs tradicionals, contacontes i percussió.

El mercat romandrà obert de 18.30 a 01.30 hores al Passeig Marítim i la comissió organitzadora preveu l'atracció de visitants, al temps que oferirà als veïns noves activitats i opcions en el seu temps lliure i omplir de vida la Platja de Bellreguard.

Hi ha previstes properes edicions de mercats temàtics entre el 2 i 5 d'agost amb el mercat d'oficis i del 23 al 26 d'agost amb el mercat valencià.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.