Localitzacions del rodatge de «Joc de Trons» a la ciutat de Girona

Escales de la Catedral de Girona
Game of Thrones Season 6: Episode #6 – Arrogance and Fanaticism (HBO)
Del segon 0 al 120
Vídeo 0 Replay
Escales de la Catedral

Les ciutats

Braavos, Ciutat Lliure

Una ciutat de mariners i mestres espadatxins, Braavos es compon de centenars d'illes petites interconnectades per ponts de pedra. A les escenes rodades a Girona, no hi falten alguns dels elements emblemàtics que apareixen a les novel·les: el Tità de Braavos, una estàtua gegant que custodia l'entrada del port de la ciutat, i la Casa de Blanc i Negre, un temple de segles d'antiguitat dedicat al Déu de Molts Rostres on Arya Stark aprendrà a ser 'ningú'.

Desembarcament del Rei

L'emplaçament on Aegon Targaryen "El Conqueridor" va desembarcar per primera vegada a Ponent i la ciutat que ha esdevingut, des de llavors, la capital dels Set Regnes. També és la seu del Septe de Baelor, que a Girona ha estat recreat a partir de la Catedral i els efectes digitals. El duel dialèctic entre Jamie Lannister i el Pardal Suprem a l'escalinata és antològic. Això sí, que els turistes no hi busquin albirar el mar des de l'entrada al temple.

Antigua

La ciutat més antiga de Ponent («Oldtown»), la segona més poblada i un dels principals ports. És governada per la Casa Hightower. A Girona només s'hi recrea l'interior d'un dels principals edificis de la Ciutadella, un conjunt d'edificis on es troba el centre d'estudis de l'orde dels 'maestres' i on van a parar-hi en Sam i l'Eli.

Autor:     Font: