L'eficàcia dels catalans fa guanyar tres punts a la selecció espanyola d'hoquei

Olímpics Catalans

La selecció espanyola d'hoquei ha començat amb bon peu la seva trajectòria al quadre masculí dels Jocs Olímpics, amb una victòria davant de Bèlgica per 4-2.

La perfecta compenetració en atac entre els catalans Pol Amat, Edi Tubau i Santi Freixa ha suposat una barrera infranquejable per a Bèlgica, l'objectiu de la qual a Pequín passa per colar-se entre els vuit primers.

Pol Amat ha inaugurat el marcador amb una jugada individual de molta qualitat. Santi Freixa ha col·locat el 2-0 en la següent jugada. En la segona part, en quinze minuts Xabi Ribas i Víctor Sojo han anotat dos gols.

La selecció espanyola es trobarà dimecres amb Nova Zelanda en la segona jornada de competició dintre del grup A, on també es hi ha Alemanya, Corea del Sud i Xina.