Esports

Guardiola demana que es freni l'eufòria prèvia

Lliga BBVA

L'entrenador del Barça, Pep Guardiola, ha volgut serenar l'ambient que es viu pel partit d'aquest dissabte davant el Reial Madrid, assegurant que cal frenar "l'eufòria prèvia". El tècnic blaugrana ha recordat que s'enfronten amb l'actual campió de la Lliga BBVA i que, per tant, "cal sortir a guanyar" des del primer moment.

"Desitjo que no tinguin ganes de revenja. Ens hem de centrar en el joc, que és la clau del partit. Si ens centrem en el joc, tindrem possibilitats. L'any passat és passat i cal centrar-se en el joc", ha assegurat.

Guardiola ha volgut donar un toc d'atenció als mitjans de comunicació, que assegura que aquests dies han alimentat la sensació que el Barça té el partit guanyat. "No puc negar la sensació (d'eufòria). Entenc la vostra tasca, de sis dies, ja hem guanyat sis partits i per 6-0... Però això és un partit virtual, i el partit de veritat comença demà a les 22h, amb 0-0, i amb un equip que és primer contra el campió actual, que ve a defensar el seu tro, un tro que nosaltres també volem" , ha assenyalat.


 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.