Esports

El president de la Federació Catalana de Rugbi rep el premi Lluís Companys

Seleccions

El president de la Federació Catalana de Rugbi, Xavier-Albert Canal, ha rebut aquest dijous el premi President Companys per la seva lluita per l'oficialitat de la selecció catalana i la defensa del rugbi català.

L'acte, que ha tingut lloc al Palau de Pedralbes de Barcelona, ha comptat amb la presència del president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach; la secretària general de l'Esport, Anna Pruna; i el president de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, Xavier Vinyals.

Durant el transcurs de la vetllada s'han reconegut altres esportistes com el cerdà Kilian Jornet, corredor de curses de muntanya, o el garrotxí Pere Gratacós, seleccionador català de futbol.

El periodista Antoni Bassas ha presentat l'acte, en el qual també s'han homenatjat les quinze federacions que enguany han representat Catalunya en competició oficial, entre les quals les de futbol sala, patinatge, curses de muntanya o twirling.

Anna Pruna ha dit que s'ha demostrat que és possible que les federacions catalanes estiguin a les internacionals i s'ha preguntat, a la vegada, per què no s'acaten les sentències dels tribunals esportius.

Per la seva banda, Ernest Benach ha demanat la "complicitat" de determinats sectors de la societat per tal d'aconseguir el reconeixement de les seleccions catalanes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.