Esports

La selecció espanyola d'hoquei passa a la final i s'assegura la medalla de plata

Olímpics Catalans

El partit no podia començat pitjor. No portaven ni 30 segons del primer temps i l'equip de la selecció espanyola d'hoquei herba, on juguen tretze catalans de setze, ja perdia contra la selecció australiana.

El davanter australià Des Abbot ha desviat un llançament de Travis Brooks per inaugurar el marcador i encarrilar el partit. Aquest gol ha donat ales als de Maurtis Hendriks que han posat a prova al porter Lambert amb tres llançaments de penal-córner que no han acabat entrant.

L'ocasió més clara l'ha tingut el davanter de l'Egara, Eduard Arbós, que de revés ha fet estirar al porter oceànic. El gol no arribava i el ritme del partit corresponia als australians. Amb aquest resultat s'ha arribat al final del primer temps.

A la represa, un altre gol, en aquest cas d'Eddie Ockenden posava el partit molt complicat pels nois de la selecció espanyola. Tot i així, no han abaixat el cap i dos gols d'Edi Tubau han servit per empatar el matx.

El primer, amb una espectacular vaselina des de punt d'stroke, i el segon, en desviar una centrada de David Alegre. L'empat ha estat com un gerro d'aigua freda pels australians. Tot al contrari pels de Hendrikcs que han vist com podien plantar-se a la final.

No ha estat fins al minut 68, quan Santi Freixa, de penal córner ha certificat el passi a la gran final olímpica (3-2) contra Alemanya. La selecció espanyola, per segona vegada a la història, es disputarà la medalla d'or d'unes olimpíades. A Atlanta 1996, va perdre contra Holanda.

La cita és dissabte que ve a les 14.30 hores.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.