Esports

Pau Gasol, designat millor jugador europeu del 2009

El pivot català dels Lakers s'endú el guardó per segon any consecutiu

Per segon any consecutiu, la FIBA ha designat el català Pau Gasol, pivot de Los Angeles Lakers, com a millor jugador europeu. En aquesta ocasió, el de Sant Boi de Llobregat, que al 2009 va ser campió de la NBA amb l'equip californià i d'Europa amb la selecció espanyola, ha superat a la votació l'alemany Dirk Nowitzki (Dallas Mavericks) i el serbi Milos Teodosic (Olimpiakòs). Així mateix, els també catalans Rudy Fernández (Portland Trail Blazers) i Juan Carlos Navarro (FC Barcelona) han ocupat el sisè i setè lloc, respectivament.

"L'actuació de Pau Gasol a l'últim Europeu de Polònia demostra que quan acabi la seva carrera estarà entre els grans del bàsquet a Europa", ha assegurat George Vassilakopoulos, president de la FIBA. Al seu torn, Nar Zanolin, secretari general de l'ens esportiu, ha afegit: "Any rere any, Gasol es distingeix no només a la pista, sinó també fora d'ella. És un gran jugador i un meravellós ambaixador de l'esport".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.