Esports

La Conferència Est guanya la de l'Oest de Pau Gasol (141-139)

El Partit de les Estrelles aconsegueix batre el rècord d'assistència amb 108.713 espectadors

L'equip de la Conferència Est ha guanyat per 141-139 la de l'Oest en la 59a edició del Partit de les Estrelles de la NBA, que ha deixat també l'escorta Dwyane Wade, dels Heat de Miami, com el Jugador Més Valuós (MVP).

La victòria ha permès a l'Est seguir amb el domini sobre l'Oest amb marca de 36 triomfs contra 23 per part de l'Oest, que l'any passat, a Phoenix, va aconseguir imposar-se per 146-119 amb la presència de Kobe Bryant, de Los Angeles Lakers, i Shaquille O'Neal, dels Suns, com a guanyadors del  premi MVP.

Aquest any, el gran triomfador ha estat Wade, que ha encapçalat l'atac de l'Est amb un doble-doble de 28 punts (12-16, 0-1, 4-6), onze assistències, sis rebots i cinc recuperacions de pilota per aconseguir el seu primer premi MVP en el Partit de les Estrelles.

El partit, que ha tingut lloc al Cowboys Stadium, d'Arlington (Texas), ha tingut com a dada rellevant que s'ha aconseguit batre el rècord d'assistència en la història del bàsquet dels EUA amb 108.713 espectadors.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.