Esports

El Barça viatja a Milà per carretera

El primer equip blaugrana recorrerà gairebé 1.000 quilòmetres en dos dies. L'expedició sortirà de Barcelona a les 15.00 hores i dormirà a Cannes

El primer equip de futbol del Barça viatjarà per carretera fins a Milà i dormirà aquesta nit a Cannes, davant la impossibilitat de viatjar per via aèria fins a la ciutat italiana pel tancament de la gran majoria d'aeroports europeus a causa del núvol de cendres volcàniques.

Segons fonts del club, l'expedició començarà el viatge a les 15.00 hores i dormirà a Cannes, després d'haver completat els primers 630 quilòmetres del recorregut. Dilluns al matí l'equip completarà els 351 quilòmetres que separen Cannes i Milà per poder entrenar-se el mateix dia a la tarda a l'estadi Giuseppe Meazza.

Els jugadors blaugranes s'han entrenat aquest migdia a la Ciutat Esportiva i, paral·lelament, hi ha hagut una reunió entre l'equip tècnic i la direcció esportiva de l'entitat per prendre una decisió.

El Barça jugarà dimarts a Milà l'anada de les semifinals de la Lliga de Campions.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.