Esports

El portuguès Benquerença dirigirà l'Inter-Barcelona

Nascut a Batalha el 18 d'octubre de 1969, és empresari d'assegurances

El col·legiat portuguès Olegario Benquerença ha estat designat per dirigir el partit Inter Milà-Barcelona, corresponent a l'anada de les semifinals de la Lliga de Campions que es disputarà dimarts a l'estadi Giuseppe Meazza.

Nascut a Batalha el 18 d'octubre de 1969 i empresari d'assegurances, Benquerença és un dels àrbitres seleccionats per dirigir partits del pròxim Mundial de Sud-àfrica 2010 després d'haver-se convertit en un dels habituals de la Lliga de Campions i altres partits internacionals de clubs i seleccions.

Un dels pitjors moments de la seva carrera es va produir quan va assistir en directe a la mort del davanter hongarès del Benfica Miklós Fehér durant el partit de la Superlliga lusitana que enfrontava al quadre lisboeta contra el Vitòria a Guimaraes.

Aquesta temporada ha dirigit partits com el Juventus-Maccabi Haifa, Manchester United-CSKA, Fiorentina-Lió, Milan-Manchester United i Bordeus-Olympiacos de la màxima competició internacional.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.