Esports

Txiki està molest amb la UEFA

El secretari tècnic del Barça creu que l'equip local té avantatge després del viatge que han hagut de fer els de Pep Guardiola

El secretari tècnic del Barcelona, que es va haver de desplaçar aquest dilluns per carretera fins a Milà, es va mostrar una mica molest amb la UEFA per no haver ajornat les semifinals de la lliga de campions després dels problemes aeris provocats per l'erupció d'un volcà islandès.

El Barça va arribar a demanar un ajornament d'un o dos dies, però el màxim organisme europeu no va accedir perquè considera que no era segur que la situació millorés en aquest espai de temps.

Begiristain creu que la UEFA es podria haver mostrat més flexible. "Jo sé que no hi ha dates per jugar, però al final s'ha de fer un esforç per no donar avantatge a un equip, en aquest cas, el local. En aquests moments de la història, obligar un equip a fer un viatge en autocar és una mesura d'altres temps. Es podrien haver avançat els partits de lliga i haver deixat els de Champions per al cap de setmana. Alguna cosa es podria haver fet per no donar avantatge a l'equip local", deia Begiristain encara a Barcelona, alhora que desitjava que la motivació dels jugadors pugui més avui que el cansament: "Fer tants quilòmetres pot afectar, però estem en les semifinals de la Champions i quan et falta tan poc per arribar a la final, la fatiga no es nota. La motivació fa que la fatiga no es noti".

Pel que fa al partit, Txiki creu que marcar no necessàriament ha de ser determinant i espera un matx equilibrat: "L'equilibri és important en un partit d'anada, sabent que encara en queda un altre. Segur que l'Inter correrà menys riscos que nosaltres. Estic segur que nosaltres no donarem oportunitats al rival perquè marqui".

El secretari tècnic blaugrana creu que el partit no s'assemblarà al que van jugar els dos equips en la fase de grups. Pensa que serà molt més intens i que hi haurà "molta concentració defensiva" per part de tots dos.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.