Esports

El RACC cancel·la els 6 vols xàrter que havien de portar els seguidors blaugranes a Milà

L'alternativa passa per fer el desplaçament amb autocar amb sortida a les 21 hores d'aquest dilluns. Qui no vulgui canviar la reserva, se'l reemborsarà l'import del viatge

Donat que en aquests moments l’aeroport de Milà no està operatiu, i que les possibilitats que demà dia 20 d’abril ho estigui són molt incertes, el RACC ha cancel·lat els sis vols xàrter que tenia prevists per desplaçar 1.200 seguidors blaugranes.

Tot i les enormes dificultats per a disposar d’autocars, FCB i RACC disposen de 14 autocars amb 670 places per anar a Milà, en un viatge de 13 hores d'anada i 13 més de tornada i amb sortida a les nou d'aquesta nit de dilluns des del Camp Nou.

Segons han informat des del RACC, l'entitat es posarà en contacte amb cadascuna de les persones que havien contractat el programa d'avió per a oferir-los el nou programa de viatge en autocar, que calcula arribar a Milà a les 10 del matí de demà dimarts.

El RACC preveu la tornada cap a Barcelona immediatament després del partit per poder estar a la capital catalana a les dotze del migdia de dimecres 21 d'abril.

A aquells viatgers que no vulguin canviar la reserva d’avió per la de l’autocar se’ls reemborsarà l’import del viatge.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.