Esports

Montmeló ja ha venut 60.000 entrades per a la F-1 del 10 de maig

El màxim executiu del traçat català ha explicat que no s'ha fixat cap sostre de vendes aquest any, perquè la crisi ha frenat molts plans

El GP de F-1, que se celebrarà el dia 10 de maig al circuit de Catalunya, ja ha venut 60.000 entrades, en un any que el seu director general, Ramón Praderas, ha subratllat d'"excepcional" per la situació de crisi econòmica mundial.  El Circuit de Catalunya disposa d'un total de 123.000 entrades, 75.000 de les quals són per a tribuna.

El màxim executiu del traçat català ha explicat a Bahrain que l'organització del Gran Premi no s'ha fixat cap sostre aquest any de venda d'entrades, perquè entén que la crisi ha frenat molts plans d'aficionats que comptaven acostar-se a Montmeló.

"Vull agrair als aficionats que han confiat en el GP d'Espanya. Aquest és en un any complicat i difícil, i per això és d'agrair que aquests aficionats segueixin al nostre costat", ha assenyalat Praderies al circuit de Bahrain, on ha destacat que tot el que sigui incrementar la xifra de 60.000 vendes "serà un èxit".

En la temporada anterior, el GP d'Espanya va reunir al circuit de Catalunya més de 120.000 aficionats el dia de la cursa, una xifra que l'organització entén que en aquests moments és inabastable.

"Esperem que l'afició s'animi pels resultats esportius que es puguin produir a Bahrain. No es pot comparar aquest any amb anteriors edicions perquè el 2009 és incomparable. Aquest és un any excepcional i l'hem d'assimilar com un punt de partida", ha destacat.

"Tampoc sabem el que vendrem a partir d'ara, perquè és un any en què la gent es decidirà en els últims dies i segons la disponibilitat de diners que tingui", ha afegit.

El GP d'Espanya es correrà al circuit de Catalunya el dia 10 de maig i serà la cinquena prova del mundial, però la primera carrera amb què arrencarà el periple europeu de la F-1, just en el moment en què les escuderies es bolquen a introduir la majoria de millores als seus monoplaces.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.