Esports

Guardiola:  "L'àrbitre sap que menteix en l'acta, i el jutge de línia també"

L'entrenador del Barça accepta la seva expulsió contra l'Almeria però no les raons que s'esgrimeixen a l'acta

Pep Guardiola, entrenador del FC Barcelona, ha realitzat avui unes declaracions poc habituals en un home del seu tarannà tranquil i de paraules mesurades, en la roda de premsa prèvia a l'enfrontament de demà al Camp Nou contra el València.

Guardiola ha manifestat que el club va recórrer la seva sanció d'un partit que li va imposar el comitè de competició de la lliga per la seva expulsió contra l'Almeria perquè l'àrbitre del partit, Carlos Clos Gómez, i el seu assistent, Juan José Gallego, no van dir la veritat. "Sap que menteix en l'acta, i el jutge de línia també"

L'entrenador del FC Barcelona ha dit que les paraules que se li atribueixen en l'acta són falses i que les imatges de televisió ho deixen ben clar.

El document del jutge diu que Guardiola li va dir a l'assistent. "Ho xiules tot a l'inrevés. No te n'assabentes de res". La televisió demostra que només li va comentar una jugada. "¡L'empeny, l'empeny. Àrbitre, no has vist que l'empeny?

Tanmateix, accepta l'expulsió a l'entendre que el que li va comentar al jutge de línia potser no va ser correcte i reconeix que no se'n sent orgullós.

Madrid y Lyon
Sobre l'eliminació del Reial Madrid de la Champions, repeteix el missatge de Messi, que avisava que al Barça li pot passar el mateix atès que Europa exigeix molt.

A més, l'entrenador blaugrana ha defensat Chygrynskiy i ha manifestat que no trigarà a tornar a estar al camp.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.