Esports

Un partit de sanció a Ibrahimovic i Guardiola

El club anuncia un recurs contra la decisió del comitè de competició que els deixaria fora del partit contra el València. Els pericos Márquez i Callejón tampoc podran jugar diumenge

El davanter del FC Barcelona Zlatan Ibrahimovic i l'entrenador blaugrana, Josep Guardiola, han estat sancionats amb un partit de suspensió després de ser expulsats en l'última jornada del campionat de Lliga de la Primera Divisió espanyola de futbol. Ibrahimovic va rebre la vermella directa per joc violent en el partit contra l'Almeria, mentre que Guardiola va ser expulsat per protestar una acció del col·legiat a través del micròfon d'un dels assistents.

A causa de la sanció, Ibrahimovic i Guardiola hauran de veure des de la grada el partit que el FC Barcelona disputarà diumenge que ve contra el València CF. El club, no obstant, ja ha anunciat que presentarà recurs davant el Comitè d’Apel·lació.

Tretze jugadors més de primera divisió han estat sancionats per un partit, com l'argentí Emiliano Armenteros, jugador del Xerez, que va ser expulsat segons després de sortir al terreny de joc en el partit davant del Màlaga per colpejar també un rival amb el braç.

Per la seva banda, dos jugadors de l'Espanyol, Márquez per acumulació d'amonestacions i Callejón per doble targeta groga, també es perdran el pròxim partit de Lliga, que enfrontarà els pericos amb el CD Tenerife, a les illes Canàries.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.