Esports

El Regal Barça es classifica per als quarts de final de l'Eurolliga

Els blaugranes apallissen el Maroussi grec (58-85) i es jugarà la primera plaça de grup davant el Partizan

El Regal Barça ja és als quarts de final de l'Eurolliga després d'imposar-se al Maroussi grec per un contundent 58-85 (35-42 al descans) i la setmana que ve, en l'última jornada del Top 16, es jugaran la primera plaça del grup E al Palau Blaugrana i davant el Partizan de Belgrad.

El partit d'aquest dimecres en pista grega no ha començat del tot bé per als homes de Xavi Pascual, que sempre han anat a remolc durant el primer quart (20-18). A partir del segon període, però, els blaugranes han capgirat la situació i han agafat les regnes del matx, per anar-se'n a la mitja part amb set punts d'avantatge.

A la represa, el domini dels catalans s'ha fet encara més gran en un nefast tercer quart local, on el Maurossi només ha sumat tres punts, per disset de l'equip de Pascual. A l'arribar a l'últim quart ja tot estava decidit, però el Barça no ha afluixat i amb 26 punts ha sumat el seu millor parcial per tancar el marcador amb pallissa.

El millor blaugrana ha estat Lorbek, amb 14 punts, mentre que la resta de l'anotació s'ha repartit de la següent manera: Navarro (13), Morris (12), Lakovic (10), Vázquez (8), Mickael (8), Trias (6), Barton (4), Ricky Rubio (4), Grimau (3) i Basile (3).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.