Barça

Rosell medita dimitir si és imputat pel cas Neymar

La junta aposta perquè “s'imposi la serenitat” i continuï el seu mandat fins al 2016

Una font de la directiva assegura que el president fa temps que rep amenaces i que està “tocat i indignat”

El president del FC Barcelona, Sandro Rosell, estaria meditant la seva dimissió si resulta imputat en el cas Neymar. En canvi, la junta directiva, que possiblement es reunirà aquest dijous, aposta perquè “s'imposi la serenitat” i continuï el seu mandat fins al 2016, segons ha assenyalat un membre del consell.

Una informació a La Vanguardia, on s'apunta la possibilitat que el president del Barcelona abandoni el seu càrrec, ha generat un enrenou en l'entorn blaugrana. Una font de la directiva blaugrana consultada per EFE ha admès que Rosell fa temps que rep amenaces, fins i tot abans que el fitxatge de Neymar recalés als jutjats per una querella presentada per un soci, i que en aquests últims dies el mandatari blaugrana està “tocat i indignat”.

“Esperem a veure com transcorre el dia, però el més probable és que ens reunim. Intentarem que s'imposi la serenitat”, ha assenyalat un directiu, que considera que en el cas que finalment Sandro Rosell deixés el càrrec” s'haurien de convocar eleccions, i no perquè no hi hagi gent capaç de continuar, sinó perquè aquesta és la junta de Sandro”.

La directiva barcelonista ha viscut una setmana pujada de to, després que una informació d' El Mundo dilluns passat posés en dubte que el fitxatge del brasiler Neymar costés 57 milions d'euros com ha estat pregonant l'entitat catalana. Just el dia en què el Barça presentava davant els mitjans el projecte de remodelació del Camp Nou, la conferència de premsa es va torçar i va acabar amb Rosell sol·licitant al jutge Pablo Ruz que el cités a declarar. L'endemà, el magistrat de l'Audiència Nacional va admetre a tràmit la querella que va presentar un soci barcelonista (Jordi Cases).

En aquests últims tres dies, que devien ser de debat en el barcelonisme davant el projecte del nou estadi, que se sotmetrà a referèndum als socis el 5 o el 6 d'abril, ha derivat en un monotema: la querella admesa pel jutge i si Sandro Rosell serà imputat.

Rosell, que abans de ser president va formar part de la primera junta de Joan Laporta, ja va presentar la dimissió el 2005 per desavinences amb l'anterior mandatari. També van presentar la dimissió directius que ara estan al club, com Jordi Moix, Jordi Monés, Josep Maria Bartomeu i Javier Faus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia