Barça

Luis Enrique, Xavi, Puyol, Piqué i Cruyff també han votat

Durant la primera hora de la jornada electoral han votat 4.842 persones, un 4,4% dels socis del Barça

L'entrenador del Barcelona Luis Enrique Martínez, els exjugadors Xavi Hernández i Carles Puyol i l'expresident Sandro Rosell han estat les personalitats del barcelonisme que més han matinat per votar a les eleccions a la presidència del club. Durant la primera hora de la jornada electoral han votat 4.842 persones, un 4,4% dels socis del Barça. Més tard també ho ha fet Johan Cruyff i Gerard Piqué, acompanyat del seu fill Milan.

Luis Enrique ha estat el primer a fer-ho. Amb prou feines uns minuts després de les 9:00 hores, el tècnic asturià ja estava dipositant la seva papereta en una de les urnes instal·lades a l'esplanada del Camp Nou.

A Rosell ha aparegut per la carpa de votacions pocs minuts després, igual que a Xavi i Puyol. Els dos excapitans del Barça ho han fet gairebé a l'uníson en les seves respectives meses electorals.

Quan encara no es portava una hora de jornada electoral, tots ells havien votat, igual que Xavier Trias, exalcalde de Barcelona i reconegut soci culé.

L'expresident del Barcelona, Joan Gaspart, i l'extècnic del conjunt blaugrana, Carles Rexach, en canvi, ho han fet passades les 10:30 hores.

El cert és que l'activitat està sent frenètica des de primera hora, al Camp Nou i en el trànsit més intens dels esperat en els seus voltants. El fet que la jornada electoral se celebri en dissabte i no en diumenge ha invertida la tendència.

Normalment, el soci culé aprofitava tot el cap de setmana per gaudir de la família i els amics i tornava a Barcelona per votar a última hora. En aquesta ocasió, estàs succeint just al revés i el soci ha optat per dipositar el seu vot abans d'escapar-se de cap de setmana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia